Follow | Dashboard
Turn Around ♥ <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2689962979936414418\x26blogName\x3dUnforecastable+:)\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://fadzlynn-mohamad.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://fadzlynn-mohamad.blogspot.com/\x26vt\x3d-6490049051804083437', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Turn Around
l o e
D8 (Duku Lapan)
Written at 09:06 on Friday, 27 January 2012 0 comment(s)

Dah lama tak update blog ni. sorry laa... tak ada masa nak update.. btw, hari tu pergi langkawi dgn family yg dkt atas ni.. ada LAPAN keluarga yang pergi langkawi.. seronok gila.. kalau pergi sana, memang parents kita saja laa yang SHOPPING.. diorang bukannya shopping baju pun.. but shopping PINGGAN-MANGKUK.. duhh. dah laa balik naik ferri.. nak kena angkut barang-barang tu satu hal.. duhh.. dah laa berat.. SABAR je laa aku ni.. penat-penat pun tapi BEST (:


Fadzlynn


Dari Kecil Hingga Besar Sentiasa Bersama (:
Written at 08:56 on 0 comment(s)



Fadzlynn


Shopping sakan :)
Written at 06:19 on Wednesday, 14 December 2011 0 comment(s)



hari ni elynn shopping gilagila.. heheh. banyak barang elynn beli.. eh, nak tau tak? tadi elynn tengok wayang dekat sunway.. tengok cerita OMBAK RINDU sumpah best.. sampai menangis ohh.. :):):):)


Fadzlynn


Nik Farhanna a.k.a fruitti :)
Written at 08:46 on Wednesday, 7 December 2011 0 comment(s)


hey nik.. this is the surprise that i told you.. hambar kan?? mueheheheheheh,, actually tak de kerja nak buat.. so i buat laa benda ni.. heh, main clarinet tu elok-elok tau.. jgn asyik nak squick je.. thanks alot sebab u selalu ada bila i susah. :DD





Fadzlynn


Budak Pandai Maths :)
Written at 07:46 on 0 comment(s)

Avril Swift

hye anis.. thanks for everything.. kau dah banyak tolong aku kan?? time cuti pun kau tolong aku.. kau memang kawan yang baik laa.. 

SAYANG kau kawan. <3





Fadzlynn


Homeworks :)
Written at 06:42 on 0 comment(s)


duhhh.. nak buat homework tapi malas.. macam mana ni?? dah laa kene hantar first week sekolah.. duhh.. siapa rajin nak buatkan angkat tangan??? hmm.. tengok.. tak ada siapa nak angkat tangan.. haishh.. kalau macam ni.. nampaknya kena buat sendiri laa ni.. hmm.. :(


Fadzlynn


Tanah Lot Bali :)
Written at 10:38 on Tuesday, 6 December 2011 0 comment(s)


Sumpah cantik.. kalau korang pergi Bali kena pergi dekat sini.. panaromic dekat sana sumpah CANTIK..


Fadzlynn