Follow | Dashboard
Turn Around ♥ <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2689962979936414418\x26blogName\x3dUnforecastable+:)\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://fadzlynn-mohamad.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://fadzlynn-mohamad.blogspot.com/\x26vt\x3d-6490049051804083437', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Turn Around
l o e
My little bro :)
Written at 09:24 on Saturday, 26 November 2011 0 comment(s)


hey.. ni adik elyn. nama dia Irfan Ashyraff. umur dia 10 tahun, tahun depan dia 11 tahun. dia ni seorang yang baik hati, peramah, pandai pujuk orang.. dia ni, handsome laa jugak. kadang-kadang elyn rasa untung bila ada adik macam dia. dia ni jenis orang yang ambil berat. bak kata orang 'CARING'. tapi kadang-kadang je laa. kalau elynn sakit, dia laa yang selalu ambil berat pasal elyn. senang cerita, dia ni 'CARING' laa. untung kot dapat adik macam dia.
KAKAK SAYANG ADIK <3


Fadzlynn


Sumpah CANTIK ! :)
Written at 02:04 on 0 comment(s)



ATHIRAH SHASHA ! SUMPAH KAU EDIT CANTIK <3. EDITKAN UNTUK AKU JUGAK ! PLEASSSEEEEE ;)


Fadzlynn


'LOGO AS' * Athirah Shasha * :)
Written at 08:58 on Friday, 25 November 2011 0 comment(s)



hye ! aku nak bagi tau ni. actually 'LOGO' yang ada 'AS' ni sebenarnya ada maksud.. 'AS' ni sebenarnya nama kawan 'BAIK' aku . she is a pretty girl,warm girl.she always cheer me up.. senang cerita, dia selalu ada dkt dengan aku bila aku susah. teeheee ~ sweet kan dia? aku dah anggap dia macam kakak aku sendiri. dia segalaya buat aku .. 

I HEART YOU AthirahShasha <3<3


Fadzlynn


Holiday :)
Written at 08:39 on 0 comment(s)



yeayyyyy its holiday !! tapi, aku tak tau nak buat ape cuti ni. duduk rumah je boring kot. nasib baik ade kawan aku ,AS ade.hmm kalau tak memang aku boring tahap gaban laa pulak kan?? okey laa.. bye !


Fadzlynn


Myself :)
Written at 08:28 on 0 comment(s)


hmm.. okey.. first i want to introduce myself.. my name is nurul fadzlynn mohamad. you can call me elynn. i'm thirteen, going to fourteen.  i study at sekolah menengah sains selangor. and i'm an ordinary girl. :DD


Fadzlynn